Soulzangeres Shirma Rouse is vaste gast bij Anouk, Chaka Kahn, Candy Dulfer, Alain Clark en Wouter Hamel. Het mooie van een zangeres zijn is dat ik een verhaal mag vertellen dat mij heeft geïnspireerd of heeft bewogen. De kracht van mijn instrument is dat ik mag spelen met melodie, kleur en klank. Ik neem je mee op reis in mijn emotionele wereld. Fotografie: Brett Russel

Back To The Roots brengt twee jonge maar o zo grand dames van de Nederlandse muziek samen met de muziek van twee grand dames van de jazz en soul.
Kim Hoorweg en Shirma Rouse zingen de sterren van de hemel in het aangrijpende en inspirerende 'Back To The Roots'.
Door een bijzondere bezetting op percussie, toetsen en bas, brengen ze de bekende hits op speciale wijze weer opnieuw in het dagelijks leven. A match made in heaven kun je dit noemen.

Shirma is vaste gast bij Anouk, Chaka Kahn, Candy Dulfer, Alain Clark en Wouter Hamel en heeft 'alle hokjes' al wel gezien.
Shirma: "Het mooie van een zangeres zijn is dat ik een verhaal mag vertellen dat mij heeft geïnspireerd of heeft bewogen. De kracht van mijn instrument is dat ik mag spelen met melodie, kleur en klank. Ik neem je mee op reis in mijn emotionele wereld."

Kim wordt het grootste jazztalent van Nederland genoemd, en heeft op haar 18e al 3 CD's op haar naam staan, uitgebracht bij Universal en Challenge Records.
Kim: "Zingen met zo’n bijzondere band zorgt ervoor dat iedereen wordt meegenomen met de magie op het podium waardoor je elk moment op het puntje van je stoel zit."

Kim Hoorweg wordt het grootste jazztalent van Nederland genoemd, en heeft al 3 CD's op haar naam staan, uitgebracht bij Verve en Challenge Records. Zingen met zo’n bijzondere band zorgt ervoor dat iedereen wordt meegenomen met de magie op het podium waardoor je elk moment op het puntje van je stoel zit. Fotografie: Jiri Büller